Hautauspalvelut

Autamme teitä kaikissa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä. Olemme tunnettuja korkeasta laadusta ja ystävällisestä palvelusta.

Kukkasidonnat

Sidomme arkkukoristeet, kukkalaitteet, hautakimput, kappelikoristeet ja muistotilaisuuden kukka-asetelmat toiveidenne mukaan. Muistolauseita »


Kuljetuspalvelut

Hoidamme kaikki vainajan kuljetukset arvokkaasti ja hienotunteisesti. Omaiset voivat halutessaan olla mukana jättämässä hyvästejä ja saattamassa sairaalasta kappelille.
 

Muistotilaisuudet / pitopalvelut

Muistotilaisuus on viimeinen juhla, jossa edesmennyt läheinen on läsnä muistoin, puhein, lauluin ja valokuvin.

Huolehdimme maittavasta kotitekoisesta ruuasta ja herkullisista kahvileivistä tarjoiluineen osaavasti ja ammattitaidolla. Tarjottavat voidaan suunnitella toivomustenne mukaisesti tai voitte tutustua toimistossamme valmiisiin ehdotelmiin.

Autamme myös kuolinilmoituksen ja käsiohjelmien laatimisessa. Kauttamme hoidetaan myös valokuvaaja ja esiintyjä tilaisuuksiin.

Muistotilaisuus voidaan pitää seurakuntasaleissa tai kotona.

Tavoitteenamme on, että muistotilaisuudesta jää lämpimät ja lohduttavat muistot.
 

Arkut ja uurnat

Kauttamme kotimaiset, laatutyönä tehdyt arkut ja uurnat. Monipuolista valikoimaa voitte selailla SHT-Tukun tuotekatalogista.


Hautakivet ja kaiverrukset

Hautakivi on ajaton muistomerkki, joka kertoo eletystä, ainutkertaisesta elämästä ja jonka äärellä voimme hiljentyä muistoihin.
Hautakiven kauneus syntyy harkituista yksityiskohdista ja huolella tehdyistä valinnoista. Suunnittelu on hyvä aloittaa kiven koon ja muodon harkinnasta, jossa käynti hautausmaalla usein auttaa. Hautakiven kokoon liittyvistä määräyksistä saa tietoa seurakunnan hauta-asiain toimistosta.

Välitämme Loimaan Kivi Oy:n hautakiviä kaikkialle Suomeen valmiiksi asennettuina.

Kauttamme on saatavissa myös kaiverruspalvelu hautakivien lisäkaiverruksille.
 

Perunkirjoitukset

Perunkirjoitus täytyy toimittaa jokaisen Suomessa asuneen henkilön kuoleman jälkeen. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta.

Toimitusvelvollisuus on sillä kuolinpesän osakkaalla, jonka hoidossa vainajan jäämistö on.

Perukirjaa varten täytyy hankkia mm. virkatodistuksia ja vainajan sukuselvitys.

Perunkirjoitus kannattaa antaa asiantunteviin käsiin, jotta se sujuu virheettömästi ja vaivattomasti.
Kauttamme saat lakimiehen tekemän perunkirjoituksen.
 

Ennakkosopimus hautaamisesta

Hautaustestamentin avulla on mahdollista etukäteen suunnitella ja sopia hautausjärjestelyistä.
Jäljelle jäävien omaisten tehtävää helpottaa suuresti, jos vainaja on eläessään esittänyt omia hautajaisiaan koskevia toivomuksia.

Hautaustestamentti laaditaan liikkeessämme. Tuotteet ja palvelut voidaan halutessa hinnoitella hautaussuunnitelmaan nykyhetken kustannuksin. Näin saadaan selville, mitä halutun sisältöiset järjestelyt tänä päivänä maksaisivat ja mikä summa on vähintään talletettava omalle tilille.